EFA söker förhandlare.


EFA företräder energiföretagen i Sverige. Våra medlemsföretag arbetar med energiproduktion, eldistribution samt service, underhåll och byggnation. I egenskap av förhandlare hos oss kommer du att ge arbetsrättslig rådgivning, biträda/företräda våra medlemsföretag i förhandlingar samt medverka i kollektivavtalsförhandlingar. I arbetet ingår även att hålla utbildningar för medlemsföretagen samt att representera EFA och medlemsföretagen i arbetsgrupper och samverkansgrupper inom Svenskt Näringsliv och även med fackliga organisationer.

Viktiga personliga egenskaper är att du är konstruktiv och resultatorienterad, har ett starkt driv, är strukturerad, har ett gott omdöme samt god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är kommunikativ och har god pedagogisk förmåga. Du måste tycka att den rådgivande rollen är rolig och intressant och tycka om att stödja medlemsföretagen i de olika frågor som uppstår.

Du som söker har jur.kand. examen, mycket goda teoretiska kunskaper och minst 5-10 års
erfarenhet av kvalificerat arbetsrättsligt arbete från arbetsgivarorganisation/advokatbyrå. Erfarenhet av förhandlingar med fackliga organisationer är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har ett stort intresse för samhälls- och företagsfrågor.

Tjänsten är heltid med placering centralt i Stockholm i Näringslivets hus på Storgatan 19. Resor ingår i arbetet. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt så kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt men senast den 14 december, Energiföretagens Arbetsgivareförening, Box 55915, 102 16 Stockholm.

Har du frågor om tjänsten hör av dig till Tomas Torstensson, vd för EFA.

e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 08-762 78 93
Mobil: 070-516 06 75
www.efa.se