<- Alla artiklar
18 oktober 2021

Preliminärt – informationsmöte om nytt löneavtal

EFA, Sveriges Ingenjörer och Unionen tillsatte i Avtal 20 en arbetsgrupp i syfte att utreda förutsättningarna för ett nytt löneavtal. Parterna kan nu konstatera att det finns goda förutsättningar att kunna komma överens om ett nytt löneavtal att gälla från och med lönerevision 1 april 2022. Förhoppningsvis kommer parterna att kunna anta ett nytt löneavtal i slutet av denna månad.

Vi planerar i anledning av detta att hålla ett gemensamt digitalt informationsmöte den 10 november kl. 09:30-12:00 där vi presenterar det nya löneavtalet.

Målgruppen för informationen är företagsrepresentanter och fackligt förtroendevalda inom Sveriges Ingenjörer och Unionen som arbetar med lönerevision/löneförhandlingar.

Vi återkommer med en formell inbjudan om och när en överenskommelse om ett nytt löneavtal har träffats, men notera vänligen redan nu datumet den 10 november.

OBSERVERA!
För att du som arbetsgivarföreträdare ska kunna få inbjudan med länk till denna och övrig information från EFA behöver du ordna med inloggningsuppgifter till vår nya hemsida, www.efa.se Gå in och begär lösenord!